Re: Smažený sýr

Autor: konvalinkaa, Datum: 03.11.2007 17:16

Jsem zaměstnaná v jedné restauraci,kde vytvářím kalkulace pokrmů a něco o tom tedy vím. Smažák je tam dělán pro personál. Žádné mrazení před smažením se nedělá, na to není čas. Sýr se opravdu namočí do mléka, jak už tady bylo psáno. Pak se normálně obalí v trojobalu , ve strouhance 2x a bohužel se smaží ve fritéze, na vysokou teplotu. Je to opravdu jen tak na 3 min. Nerozteče se nikdy. Ale obecná rada =NEKUPOVAT SÝR NETUČNÝ. Když už volíte nezdravý smažák, tak dokonale. winking smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 15.05.2024 13:13
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-smazeny-syr/read.php?1,2032,30284#msg-30284