Re: Recepty z divočiny

Autor: evelina, Datum: 02.11.2007 23:18

Srnčie ragú

500 g srnčieho pliecka, koreňovú zeleninu (mrkvu, petržlen, zeler), 1 cibužu, 30 g masti, mleté čierne korenie, vodu, mlieko, hladkú múku, 1 lyžicu horčice, 20 g údenej slaniny.

Očistenú mrkvu, petržlen a zeler postrúhame a opražíme s cibužou pokrájanou na drobno, na masti. Pridáme na kocky pokrájané mäso, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso mäkké, ragú zahustíme mliekom, v ktorom sme rozmiešali múku. Pridáme horčicu a povaríme. Nakoniec pridáme na rozškvarenú slaninu, pokrájanú na kocky. Podávame s haluškami alebo s knedžou.


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 06:02
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-recepty-z-divociny/read.php?1,30074,30082#msg-30082