Re: Svíčková!

Autor: Martina, Datum: 25.10.2007 18:57

Pepinko,z hovězího předního jsem ještě svíčkovou nedělalanono smiley Já dělám z hovězího zadního,zvěřiny a z kuřete.Nejlepší je z čerstvé zeleniny,vyskoušej to.Z hovězího to dělám tak,prošpikuji maso špekem a osolím.Na rozehřáté pánvi s olejem opeču to maso,aby se zatáhlo,pak přendám na pekáč.Po tom mase dám na pánev nakrájenou na kolečka mrkev,petržel,celer a cibuli,osmahnu a nasypu k masu.K tomu dám bobkový list,nové koření,pepř a vegetu,doleju vodou a nechám přes noc v ledničce.Ráno to dám do trouby a tak dvě hodiny to dusím,až je maso měkké tak ho vyndám a výpek přeleju přes síto,co zůstane v sítu promáčknu do toho.Pak to rozmixuji a dám vařit,přidám hořčici,mléko .zakysanou smetanu a kupovanou zasmážku.Na zjemnení kousek másla a nakonec solamyl rozmíchaní s vodou a uplně nakonec až to nevře přidám glutasol.mls smiley Jinak klobouk dolů,že jsi se pustila do svíčkové v 18 letechthumbs down


Vytisknuto z www.week.cz dne 17.05.2024 05:49
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-svickova/read.php?1,20524,28100#msg-28100