tady jsem ti něco našla...
TABULKA DÉLKY VAŘENÍ
množství pozice čas
POLÉVKA A RÝŽE
Zeleninové polévky 6 porcí II 16 min.
Rýžová polévka 4 porce II 16 min.
Bramborová polévka s artyčoky 6 porcí I 7 min.
Ryzota 4 porce I 7 min.
Vařená rýže 4 porce I 7 min.
pozn.Délka varu rýže je určená podle kvality
RYBY
Vařené ryby cca 600 g I 8 min.
MASO
Hovězí šál cca 800 g II 20 min.
Porcované hovězí cca 800 g II 15 min.
Roast.Beef cca 800 g II 11 min.
Vepřová pečeně cca 800 g II 18 min.
Krůtí stehno II 18 min.
Kuřecí stehno II 10 min.
Rozčtvrcené kuře cca 1 200 g II 15 min.
Slepice cca 1 200 g II 30 min.