Re: Vaření v papiňáku

Autor: LadaB, Datum: 24.09.2008 13:56

tady jsem ti něco našla...

 

TABULKA DÉLKY VAŘENÍ

 

množství pozice čas

POLÉVKA A RÝŽE

Zeleninové polévky 6 porcí II 16 min.

Rýžová polévka 4 porce II 16 min.

Bramborová polévka s artyčoky 6 porcí I 7 min.

Ryzota 4 porce I 7 min.

Vařená rýže 4 porce I 7 min.

pozn.Délka varu rýže je určená podle kvality

RYBY

Vařené ryby cca 600 g I 8 min.

MASO

Hovězí šál cca 800 g II 20 min.

Porcované hovězí cca 800 g II 15 min.

Roast.Beef cca 800 g II 11 min.

Vepřová pečeně cca 800 g II 18 min.

Krůtí stehno II 18 min.

Kuřecí stehno II 10 min.

Rozčtvrcené kuře cca 1 200 g II 15 min.

Slepice cca 1 200 g II 30 min.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 01:04
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vareni-v-papinaku/read.php?1,36675,122951#msg-122951