Takovou hovadinu,jakou sem pinkla Anavi s tím článkem,jsem dlouho nečetl.Nejen že na dálku smrdí zaujatostí,zřejmě příznivců biopotravin,aby jim někdo konečně zaplatil jejich přemrštěné ceny za jejich produkty.
Já kupuji máslo,na chleba s romadurem.Perlu na rohlíček,křupavý a propečený se salámem Junior.Lando používám do toustů.Flora má taky něco do sebe.
A pochutnám si.A nezapomínám ani na sádlo se škvarkama.
Základem pro většinu těchto margarinů je slunečnicový olej,jemuž za přísně střežených podmínek je do molekuly do dvojné vazby /nenasycené/ vložen atom vodíku.Tím je zrušena dvojná vazba a vodíkový můstek ztuží tekutou formu oleje.
To je celý problém a netvořili ho debilové,ale vědci,kteří moc dobře věděli ,co dělají.
JABRAKA