Re: Máslo nebo margarín? Co kupujete?

Autor: Keria, Datum: 16.01.2008 15:06

Drahus..dtto tvrdim to iste, vsetko s mierou...vtedy je pravdepodobnost, ze si najmenej ublizimespinning smiley sticking its tongue out

Ja naozaj v kuchyni pouzivam vsetko ....u mna najdete napr.z tukov mmt.

- Raciol, slnecnicnovy, olivovy a lanovy olej,

- mast bravcovu, husciu, kacaciu,

- maslo( v mrazaku mam aj nieco z tych "kombinovanych"..) a natierkovu Ramu Creme bonjour- bielu, ale striedam ju s bylinkovou - tie mam rada....ale chlieb s maslom, alebo s niecim podobnym jem len 2-3x do tyzdna

- rastlinne tuky ( 3 druhy) kvoli peceniu

( hrozne ako dnes pisem, ale stavila som sa tu len kvoli poste- manzelovej...prave dokoncujem dusene maso - tak to malo byt len na skok.smoking smiley ...hihi, ale uz som tu ruru vypla!!..)


Vytisknuto z www.week.cz dne 18.05.2024 23:40
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-maslo-nebo-margarin-co-kupujete/read.php?1,43823,43905#msg-43905