Anavi napsal(a):
Naše mamka to vždycky odmítala dělat s tím, že když si představí ten název ...
Myslíš, že by si dala říct, když by slyšela název, pod nímž to znám já - "prdeláč" ?
Ale koukám, že v receptech to mám jako "pikantní salát", to pro jemnocitné dušičky.
Napíšu tady moji verzi receptu, protože já to nedělám jako pomazánku (musím zkusit), ale jako studený salát, který se konzumuje s pečivem.
2 lžíce oleje, 2 lž. octa, 2 lž. hořčice, 2 lž. kečupu, 2 kostky cukru, 3 lžičky vorčestru, chilli - vše smíchat a svařit
Nakrájet : 2 velké cibule, 2 okurky, 1/2 kg špekáčků (na silnější kolečka), 2 malé majolky, hodně rajčat (na měsíčky)
Vychladlý základ smíchat se vším dohromady a nechat 24 hodin v lednici proležet.
Věra