Re: pomazánka "Sloní žrádlo"

Autor: SPIKE, Datum: 23.09.2009 13:03


Anavi napsal(a):
Naše mamka to vždycky odmítala dělat s tím, že když si představí ten název ...grinning smiley grinning smiley grinning smiley


Myslíš, že by si dala říct, když by slyšela název, pod nímž to znám já - "prdeláč" ?grinning smiley

Ale koukám, že v receptech to mám jako "pikantní salát", to pro jemnocitné dušičky.

Napíšu tady moji verzi receptu, protože já to nedělám jako pomazánku (musím zkusit), ale jako studený salát, který se konzumuje s pečivem.

2 lžíce oleje, 2 lž. octa, 2 lž. hořčice, 2 lž. kečupu, 2 kostky cukru, 3 lžičky vorčestru, chilli - vše smíchat a svařit

Nakrájet : 2 velké cibule, 2 okurky, 1/2 kg špekáčků (na silnější kolečka), 2 malé majolky, hodně rajčat (na měsíčky)

Vychladlý základ smíchat se vším dohromady a nechat 24 hodin v lednici proležet.

 

Věra


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 14:29
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pomazanka-sloni-zradlo/read.php?1,890,272761#msg-272761