Re: Husí vejce

Autor: Missi, Datum: 23.04.2011 16:09

Helenko, já nevím...zde zkopírováno - Kachní a husí vejce se nesmějí používat za syrova, naměkko vařená, sázená ani míchaná nebo přidávat do pokrmů málo vařených, pečených a do zmrzliny. Mohou totiž obsahovat choroboplodné zárodky zvané salmonely. -

Ono také záleží na tom, jak jsou stará - pokud je máš od někoho, kdo je původně chtěl jako násadová (na chov housat), tak budou starší 15 dnů a to pak jsou spíš nepoživatelná pro člověkawinking smiley . Já jsem předloni dostala také husí vejce a nakonec je dostali psíciwinking smiley . Jedno jsem vařila natvrdo a popravdě chuť nic moc. Abys to pečení s nima nepokazilaconfused smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 11:18
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-husi-vejce/read.php?1,584693,584870#msg-584870