Jeníku, já nad tebou nepotřebuji vyhrávat, to je jen tvá utkvělá představa. Pouze jsem se ti snažil vysvětlit v čem se mýlíš, zatímco tys mi rozhodně nevysvětlil v čem jsem se podle tebe zmýlil já?
V tom, že je mléko v mlékomatu pasterované. To máš smůlu v tom tedy rozhodně ne.
Nebo si myslíš, že nepoznám našťavlé, nabřesklé, či jak lze ještě jinak nazývat senzoricky změněné mléko na začátku jeho kysnutí? To rovněž vylučuji.
Napsal jsem o jedné zkušenosti, kterou jsem udělal s mlékem z mlékomatu a hned mi někdo vykládá, že mléko bylo pasterované a že nebylo čerstvé a kdesi cosi. Nakonec se dozvím, že jako absolvent hnojárny o mléce nic nevím stejně jako o mase, o vejcích cholesterolu a podobně.
Takové moudré úvahy si vždycky rád přečtu.
Díky za ně.