Re: Oslavy - co u vás nesmí chybět

Autor: Anavi, Datum: 15.09.2021 09:36


Gabčo, oni mají partu od základky a slaví to takhle všichni (a vídají se dodneška snad denně winking smiley , jedna vesnice holt)... Takže původně taky říkal, že to vypustí, a pak uznal, že by mu to kluci neodpustili, když oni slavili všichni v tomto stylu (slaví vždy celé a "půlky" - 30, 35, 40 atd.).

Přiznám se, že tohle mě bavilo ... byla to totiž "zahradní slavnost", takže žádný binec doma, vše se odehrávalo venku. thumbs downNikdo nenašlape, nikdo nenadrobí, když se něco rozlilo, tak se to takzvaně vsáklo. grinning smiley

Ty domácí mě už taky úplně nebaví. Tam k tomu pohoštění přibývá ještě takový ten víc zgruntu úklid, když si člověk zve někoho domů. Takže jsme se se švagrovou dohodly, že to v našich dvou rodinách nebudeme přehánět, pár jednohubek, něco ke kafi, kafe, pár decek vína a hlavně klid a pohoda... a funguje to. coffe smiley

Synovy narozky jsme na jeho přání slavili opravdu jen v 5 lidech (chtěl právě, abychom si všichni v klidu sedli a nelítala jsem kolem x lidí). Neděláme z toho povinnost. Když se to někomu hodí, tak přijde, když ne, nikdo si to nebere osobně. Když se někomu chce chystat oslava, tak o.k., když nechce, tak se nikam necpeme. A tak to má být. Nikdo si nemá nic vynucovat a nic automaticky očekávat. nono smiley Jsou z toho zbytečně napjaté vztahy v rodině eye rolling smiley.

 

gabca napsal(a):

Ivčo, vy jste blázni...to takhle slavíte 45 ? eye popping smiley To by mě mohlo....ale klobouk dolů. grinning smiley

Já už tak nějak ty oslavy nemusím jako dřív. Je to furt na jedno brdo. Dřv jsme slavili i svátky a narozeniny, takže nebyl víkend, co by se něco neslavilo. Pak už jsem po těch skoro 25 letech, co se kluci narodili šprajcla, že svátky ne a narozky jen s rodičema a se švagrovýma a jejich rodinama jen kulatiny. Oni ať se klidně schází.

Tady to pak bylo vše na mně a mi to jaksi přestalo bavit. Stejně si nesedneš, furt jen lítáš kolem hostů.

Já už přemýšlím, až budu mít 50, tak radši našetřím, pak je někam pozvu a bude... grinning smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 30.04.2024 23:43
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-oslavy-co-u-vas-nesmi-chybet/read.php?1,1590480,1591402#msg-1591402