Ivčo, sice Jájou nepochopené ... já taky podobné řezy taky jaksi nene, ale tisíc lidí, tisíc chutí .... kdysi v pradávnu, zcela nečekaně přišlo mraky lidí přát mojí kolegyni (víno tak nějak v zásobě bylo od našeho šéfa s vlastním vinohradem v kancelářské ledičce vždycky dosti a nebyl, jak říká moje kamarádka dnešní, "šalom", taky "kounicovice"- pálenka z meruňkového kvasu, byla k volnému použití - vypilo se překvapivě málo), ale ... kantýna téměř před koncem prodejní doby, moc nebylo k mání, pár rohlíků, paštika, kyselé okurky, naložené kapie - jednohubky s Majkou, navrch kousek okurky či kapie, několik balení brambůrek a slaných tyček - v cukuletu sežráno vše .... nikdo nepomluvil, blbá paštika, že a tolik radosti .
Pokud nevíš co s jablky, nadělej jablkový štůdl ... ten je vděčný, nikdy se nepřejí. A nevymýšlej ovocné špízy. Max. na talířky hroznové víno, ovoce tak nějak na kousky, k volnému použití párátka, aby si nááááhodou neumazali tlapky, pár rolek kuchyňských papírových utěrek ... s prominutím ... opravdu bych se s tím zas tak nes.ala ... a jak píše TAK kešu oříšky (kurňa, za ty už nevědí co by chtěli), pistácie ... to nepodá jen tak někdo ... a opravdu bych se přimnlouvala, zvlášť ke "kejtám" 2-3 druhy zeleninových salátů - příp do větších misek zeleninu každnou zvlášť, několik "dipů" a ať si každý namíchá jak chce ....