Re: Co z taveného sýru

Autor: noska, Datum: 11.07.2008 10:50

Ahoj, já dělám moc ráda kuřecí plátky na sýru: kuřecí prsa naplocho rozpůlím( asi 8 plátků), osolit, opepřit. Do hrnce se silným dnem olej(3 PL) + krupicový cukr (cca 2 PL) zahřívat, až se cukr rozpustí a začne hnědnout, karamelizovat. Na tomto opékám plátky masa dočervena, obracím a vyndávám na talíř. Když je všechno maso opečené, vrátím všechno do hrnce, zaliji vodou asi do roviny s masem, přidám měkký sýr (krabičku i více) a relativně hodně majoránky (plnou hrst). Nechám vařít až do rozpuštění sýru a zhoustnutí omáčky. Podávám s rýží. Omáčky není mnoho, je na ochucení rýže. Mňam Jiřina


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 13:14
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-z-taveneho-syru/read.php?1,6508,97807#msg-97807