Věrko, děkuji, jsi hodná. Né, to není o tom, že bych nevěděla, o prodejních zdrojích, ale krom toho, že nevím, kterou bych chtěla nejvíce, tak utrácení za věci zbytné je fuuurt na indexu, víš. Se obejdu i bez, to jen na vysvětlenou, proč alternativně nemoučním či nepeči ještě třeba i kulaté bochníky.
další místa na pekařské utrácení kromě Bwindi:
www.pekarskyraj.cz
http://www.lh-shop.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=53&Itemid=5&vmcchk=1&Itemid=5
http://www.zatloukalova.eu/osatky-kosiky/
Co mě se týče, mé srdce inklinuje k těm klasickým českým (moravským) z lipového lýka a proutí. Už dlouho chci u tebe vyzvídat, z jakého materiálu jsou ty ugandské?
Nó, a porcelánovou či keramickou obří mísu na zadělávání bych chtěla a vlažovku, a pec na chleba nejlíp s chalupou, vlastní obilí, mlýnek na něj, že jo.. Jak se rozjedu, potřebovala bych všecko. Vzhledem k tomu, že peči jednou týdně jen pro nás, tak.. prostě uznávám, že mé vstupní nároky amatéra jsou poněkud přemrštěné. Když se dá i improvizovat.
Ty mlýnky dávám jako fajnšmekrovinu.