Holky, děkuji za pochvalu. Se vr, že některé kousky tak zdařilé nejsou. Ty prořezy jsou bezva věc, ale záruka, že si neprdne i jinde, to není. Co jsem vyčetla, možných příčin prdavosti je celá řádka.
Tak ještě to foto vnitřku, čím víc žita, tím hutnější a "mokřejší" ve smyslu vláčnější je, když to tedy porovnávám s dosavadním poměrem cca 60:40, jsem zvědavá, jestli se někdy hecnu pokusně do sta procent.
Za sebe preferuji nemoučněný, ale ani tak bych vzrorovaný moučněný páchat nemohla, nemám ošatku bohužel. Jináč.. bych pekla furt.
........................
Věrko, a prý se dřív chléb jedl záměrně "starý", aby ho děcka nezežrala na posezení vdechnutím jako laskominu, ale hezky pěkně přidělenou porci a šlus.