suee napsal(a):
Spike to mě nikdy nenapadlo si je koupit, chutnají asi jinak, než ty seschlý z pytlíku? asi to taky zkusím jak se vlastně loupou? jde to lehce?
Já jsem ujetá na čerstvé oříšky, lískové i vlašáky. Když už zaschnou, moc je nemusím, spíš jen do těsta a tak. Ty čerstvé jsou krásně šťavnaté a moooc dobrét. Druhý den se pak divím, proč mě bolí čelisti, než mi dojde, že jsem den pčed tím usilovně žvýkala žvýkala...
Před pár lety bylo i v prodejnách zeleniny spousta čerstvých lískáčů. Já si denně kupovala kilo. Paní mi tak účastně říkala, že jsou dobré, že si je taky koupila na vánoce. Tak jsem ji vyvedla z omylu, že já je do dalšího dne zkonzumuju, na vánoce si klidně koupím ty suché v pytlíku.