Suel, nedisponuji funkční digitální váhou, už druhým rokem jsem bez baterky, tak jde o odhady z duté míry. Navíc každá šarže mouky reaguje trochu jinak.
Právě jsem záměrně zkusila vlhčí, co to půjde, protože aby se mělo co odpařovat a co vysychat při kynutí.. se sušším těstem se pracuje snáz, to jo, ovšem někdy může být zřejmě dehydratované až moc. Mně z něj šlo po vypracování a před prvním vykynutím v pohodě uplést miminko. (tedy zpráva o nelepivosti jako, fakt je to individuální)
Holky, nešlo o žádný výkon, i když jsem radost měla jak malé děcko, to chápete :), odklonila jsem se včera z pekárenské diskuse pro tu nemožnost psát, protože ta je přece jen sledovanější, tak abych tam netropila zmatek. Jináč se rohlíkuje tam.
Všem děkuji za pochvaly, že se tím vůbec zaobíráte.