Indické jídlo (už jsem ho kdysi dávala na liv.). Je to vyloženě pro ty, co se nudí...je s tím hrozná patlačka, ale u nás zmizne rychlostí blesku.
1) osmaříme bramborovou ,,slámu´´ (velice tenké hranolky)
2) uvaříme kuřecí drůbky (nebo krůtí směs, to je jedno) a umeleme
3) na másle podusíme mraženou zeleninu
4) do pekáče nasypeme slámu, maso i zeleninu, polijeme kečupem (přiměřeně) a promícháme.
5) připravíme si nálev: do půllitru od oka cukr, ocet, olej, pepř, sladkou papriku, kari, koriandr, worcester, dolít vodou a promíchat.
6) nálev nalít na směs v pekáči, promíchat
7) směs uhladíme v pekáči a dáme zapékat
8) když je směs propečená, uděláme nahoře lžicí důlky (kolik strávníků, tolik důlků) a rozklepneme do nich vejce, vrátíme do trouby zapéct
O soli se nezmiňuji, je jasné, že se osolí jak drůbky při vaření, tak zelenina při dušení. Podle chuti ještě dosolíme.