Re: Používáte remosku?

Autor: slunino, Datum: 30.04.2011 15:16

Tak se musím "chlubnout" se svým pečením sladkého litého těsta v remosce sad smiley Bylo to FIASKO eye rolling smiley Vzala jsem si recept na jogurtovou buchtu. Je patřičně mastná. Remosku jsem vymazala tukem. Nalila smíchané těsto. Dala péct. Neměla jsem vůbec představu, jak dlouho se bude péct. Odběhla jsem pověsit prádlo a.... thumbs up Vršek buchty okolo topného tělesa naprosto černý. Uprostřed to bylo až moc vlahé. Při vyndávání mi tam prostředek zůstal. Připeklé části jsem odřízla a zbytek dala dopéct do trouby, aby byla poživatelná.

Chybu jsem udělala v množství těsta a ve velikosti mísy. Příště (bude-li nějaké příště) méně těsta a nebo hlubší remoskovou misku. Nevím, zda na vrch buchty nepřiložit po nějaké době pečení pečící papír, aby se to nepřipalovalo přímo pod tobnou spirálou.

Každou radu, jak na sladké v remosce uvítám. To by bylo, abych se to také nenaučila stydlin smiley 


Vytisknuto z www.week.cz dne 10.05.2024 02:36
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pouzivate-remosku/read.php?1,19768,587467#msg-587467