Re: Farmářské trhy

Autor: peefko, Datum: 05.04.2011 09:24


daga
napsal(a):
peefko napsal(a):
wzteklina napsal(a):

Jinak ten samý problém jak v Hradci, tak v Pardubicích... před měsícem jsem jela na trhy do HK a tam stojí vycapený obchodní dům..a to bylo jen o pár měsících sad smiley. No a v PA trhovce vyhnali a teď pro ně hledají místo....

Hlavně, že jim nevadí ti ťonťangové.....

 

Wzteklino, v Pardubicích se farmářské trhy také začínají rozjíždět. Soboty dopoledne v Polabinách II, bývají tam hlavně sýry, uzeniny, nějaké pečivo. Tuto sobotu tam byl i pán s kapry ze svého rybníka. Manžel koupil půlku - vykuchaný, hlava a vnitřnosti na polévku za 100 kč. Dnes bude k obědu mls smiley.

Také se prý konají farmářské trhy v sobotu dopoledne v Lonkově ulici, ale tam jsem ještě nebyla, tak nevím, co se tam nabízí.

Selský trh - farmářský se koná od 19.3.2011 každou sobotu v Pivovaru v Pardubicích thumbs down Tuto sobotu tam byl kolega a nadšený - hlavně domácí čerstvé sýry, dokonce máslo, uzené výrobky, maso, ryby , pečivo , prostě mls smiley mls smiley mls smiley, pak zelenina, sadba ... super.

Jak to vypadá v Lonkovce by mě taky zajímalo, zda se to ujalo či ne?

Polabiny prý také frčí.

O trhu v Pivovaru jsem slyšela, ale zatím jsem tam nebyla. Jak to popisuješ, tak toho tam musí být hodně, budu to muset zajít omrknout. A ty ryby, to tam mají čerstvé ryby v kádích?

Lonkovku jsem taky ještě nezkoušela, takže netuším. Ale nevím nevím, jestli v Pcích mají šanci se uchytit tři trhy v jeden čas na různých místech... No uvidíme.


Vytisknuto z www.week.cz dne 21.05.2024 12:27
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-farmarske-trhy/read.php?1,437570,576240#msg-576240