Re: Dieta při onemocnění jater

Autor: Keria, Datum: 05.04.2010 11:46

Arturko - ja uz roky trochu podobne pripravujem rozne rezne ( z bravcoveho i hydinoveho masa) - sice nie az tak dietne...ale relativne fakt nie su pripravne na prepalenom tuku...hihi a hlavne sa pri tom mnozstve, co zvycajne robievam, tolko nenastojim pri sporaku... Obalene rezne necham na oleji vyprazat len dokial neziskaju svetlu korku (par minut z oboch stran) a potom rezne postupne kladiem sikmo postojacky do velkeho liatinoveho pekaca vylozeneho papierom...a potom ked uz su tam vsetky,priklopim poklickou a strcim do truby a pomaly necham "dusit" az su uplne makke... Sice nemaju tu chrumkavu vypecenu korcicku ( ktora sa na moj zlcnik aj tak nehodi), ale chutove je to to iste...a hlavnme maso je ovela lepsie - lebo je stavnate a makke..


Vytisknuto z www.week.cz dne 08.05.2024 06:06
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-dieta-pri-onemocneni-jater/read.php?1,101801,370702#msg-370702