Re: Co Vaši blízcí nejedí a nebo to maminka vařila jinak?

Autor: Anavi, Datum: 30.11.2007 14:18

My jsme doma dělali běžně svíčkovou z králíka, mmch moc dobrá! mls smiley Jednou jsem to nachystala pro manžela a myslela jsem, že ho z toho rovnou klepne! grinning smiley Prej králík na smetaně, svíčková z hovězího a ať mu v tom nedělám maglajs. Jenže já svíčkajdu stejně většinou od doby "šílených krav" dělám z vepřové pečeně. Tchyně taky, jen je srab a bojí se to synáčkovi říct, ten asi žije v bláhové naději, že je to hovězí! Stejně ji jednou prásknu grinning smiley

 

No a z čeho jsme měli světobornej problém, to bylo maštění a cukrování jakýchkoli sladkých jídel. U nás bylo zvykem cokoli polejt máslem, navrch teprve cukr, skořici, strouhanku nebo mák. U manžela obráceně - nejdřív cukr a to ostatní a potom prolejt máslíčkem a rozňahňat. To první vypadá estetičtěji, to druhý líp chutná, čili jsem se přeorientovala grinning smiley mls smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 14:26
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-vasi-blizci-nejedi-a-nebo-to-maminka-varila-jinak/read.php?1,35704,35720#msg-35720