Kofilo, je fakt, že se stoupajícím věkem to trávím taky čím dál delší dobu , takže rovněž omezuji, tu tatarku s tím. Ono by se podle toho soupisu mohlo zdát, že to máme obden - to nééé!
Keria: napiš, jak děláš těstíčko - ty jablka v županu dělá kamarádka pořád, děti se prý po tom mohou utlouct. ONa ovšem udělá těstíčko jako hustší těsto na palačinky, v tom namáčí a hází na pánev.
Jak děláš těstíčko třeba na ty slané věci?
Řízky, hlavně vepřové, dělám taky tak, že lehce osmahnu na pánvi, naskládám do pekáče, přikryju a nechám dodělat v troubě - asi 20 minut na 160 stupňů. Ale někdy nejsou tak křupavé jako přímo z pánve, to je jediná nevýhoda, ale zase jsou o mnoho měkčí.