Re: Co vše obalujete v trojobalu?

Autor: Anavi, Datum: 21.11.2007 16:13

Kofilo, je fakt, že se stoupajícím věkem sad smiley to trávím taky čím dál delší dobu eye rolling smiley , takže rovněž omezuji, tu tatarku s tím. Ono by se podle toho soupisu mohlo zdát, že to máme obden - to nééé!

Keria: napiš, jak děláš těstíčko - ty jablka v županu dělá kamarádka pořád, děti se prý po tom mohou utlouct. ONa ovšem udělá těstíčko jako hustší těsto na palačinky, v tom namáčí a hází na pánev.

 

Jak děláš těstíčko třeba na ty slané věci?

 

Řízky, hlavně vepřové, dělám taky tak, že lehce osmahnu na pánvi, naskládám do pekáče, přikryju a nechám dodělat v troubě - asi 20 minut na 160 stupňů. Ale někdy nejsou tak křupavé jako přímo z pánve, to je jediná nevýhoda, ale zase jsou o mnoho měkčí.


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 15:56
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-vse-obalujete-v-trojobalu/read.php?1,34408,34428#msg-34428