Re: Co vše obalujete v trojobalu?

Autor: Keria, Datum: 21.11.2007 13:47

Ja castejsie ako trojobal pouzivam na obalovanie cesticko.....vyprazam vsak len obcas - obidvom nam to s manzelom uz moc nesedi... okrem kuracieho a bravcoveho masa je to tiez zelenina, syr a sampinony (ale tu robim castejsie karbonatky...)

U masa poslednych 5r. vsak rezne - v trojobale i cesticku - len kratko a zlahka opeciem do zlatova a potom pomaly dodusim naraz vo velkom pekaci vystlanom papierom pod poklickou v rure ( bez dalsieho tuku a podlievania) - rizky aj z kuracich, ci morcacich prs, bravcoveho stehna, kare....su uplne makkucke a stavnate..(vyhoda aj casova, najma ak mame doma nejaku "seslost" a robievam aj 20 -25 reznov..)

...a co je fantasticke su jablcka v zupane - teda vyprazane kolecka jablk v cesticku ...tie ked som bola mala mi robievala babicka od susedov ( vraj ked ona bola mlada, tak pracovala v kuchyni u Wericha)flower smiley..pozdrav pre nu tam hore do nebicka - krasna spomienka


Vytisknuto z www.week.cz dne 07.05.2024 01:41
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-vse-obalujete-v-trojobalu/read.php?1,34408,34415#msg-34415