Co vše obalujete v trojobalu?

Autor: Anavi, Datum: 21.11.2007 12:35

Nedávno jsem se nad tím zamyslela, že toho je u nás opravdu dost, co "potká" hladkou mouku, vajíčko a strouhanku winking smiley

Vezmu to popořadě:

vepřový řízek - dělám z kotlety i krkovice

kuřecí řízek - prsní i stehenní

krůtí řízek

uzená kýta (nakrájím na tenké plátky, obalím a chutná mi to víc, než když to jen opeču samotné)

vinná klobása

aljašská treska

kapr

krabí tyčinky

sýr eidam

Hermelín

Niva

olomoucké tvarůžky - nelze smažit doma!!! winking smiley

žampiony

bedly

květák

lehce předvařenou mrkev nakrájenou na plátky - fakt dobré!

cuketu

patizon

 

Většinou vše jen posolím, u žampionů přidám do vajíčka někdy trochu rozemletého pepře.

Když obaluji masové řízky, tak do vajíčka občas nastrouhám eidam.

Jak to vylepšujete vy, aby to pořád nebylo stejné?

Vím, že někdo třeba vepřové řízky před obalením lehce potírá hořčicí, křenem, nebo do strouhanky přidá trochu sladké mleté papriky.

mls smiley mls smiley mls smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 07:18
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/co-vse-obalujete-v-trojobalu/read.php?1,34408