Re: Co šneci
Autor: Anavi, Datum: 09.11.2007 09:23
a recept na ty "pravé":
Šneci po burgundsku
Co je potřeba: libovolný počet šneků, bylinkové máslo, česneková pasta.
- Bylinkové máslo smícháme se špetkou česnekové pasty nebo kousky strouhaného česneku.
- Šneka povaříme 1,5 hodiny ve vroucí vodě, vyloupneme, očistíme od střívka a vnitřností.
- Necháme vychladnout, ulitu řádně vymyjeme.
- Špetku másla vložíme do ulity, zatlačíme dovnitř šneka a zbytek vyplníme bylinkovou směsí.
- Necháme v lednici zatuhnout.
• Ohříváme v rozpálené troubě cca 7 minut, servírujeme s nakrájeným bílým pečivem, maso vydloubáváme z ulity párátkem.
Vytisknuto z www.week.cz dne 26.05.2024 05:59
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-sneci/read.php?1,31600,31726#msg-31726