Re: Co šneci

Autor: Anavi, Datum: 09.11.2007 09:18

anebo tyto:

Šneci z krůty

22.08.2006

4 krůtí řízky, 4 kusy sterilované kapie vcelku, 4 plátky anglické slaniny, sůl, pepř, worcesterská omáčka

Krůtí řízky, proužky slaniny, kusy kapie rozkrojíme podélně napůl. Z jednoho pruhu masa, slaniny a kapie stočíme šneka a napíchneme na špejli nebo na jehlu. Pokračujeme s dalšími proužky, nakonec budeme mít 4 jehly pa dvou šnecích. Osolíme, opepříme a pokapeme worcesterskou omáčkou. Opékáme z obou stran asi 15 minut.

 

Když už žrací diskuze, tak se vším všudy, ne? winking smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 26.05.2024 07:30
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-sneci/read.php?1,31600,31724#msg-31724