Re: Co všechno vaříte, či děláte v mikrovlnce?

Autor: jabraka, Datum: 06.09.2007 12:19

Škvaření sádla v MW:

V Kauflandu kupuji sádlo již nakrájené v ochranné atmosféře,jediné které nesmrdí.

Do skleněné mísy Sial vložím kostky sádla a uzavřu víkem.Aby páry mohly unikat,vložím dovnitř krátkou vařečku,ta nesmí moc přečnívat,aby se mísa mohla točit.Na plný výkon nastavím čas asi na 10 min.Po uplynutí času naběračkou vyberu část vyškvařeného sádla a pokračuji stejně dál.Když škvarky dosáhnou vzhledu,kdy jsou už vyškvařeny,odleju zbytek sádla a škvarky doškvařím na pánvičce.Teplé s čerstvým chlebem jsou vynikající.

Sádlo je krásně bílé neobsahuje rozložené zplodiny vysokou teplotou.

JABRAKA


Vytisknuto z www.week.cz dne 07.05.2024 01:45
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-vsechno-varite-ci-delate-v-mikrovlnce/read.php?1,19846,22435#msg-22435