Re: Co dnes vaříte? (2)

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 14.01.2024 22:18



Manca napsal(a):

My upekli hroudu vepřového. Včera s bramborem, dnes těstoviny s rajskou omáčkou. A bude i na zítra, možná s rýží. Koupila mi mamka. No jo, důchodci spinning smiley sticking its tongue out, jsou zvyklí kupovat maso na kila. Tím se nechci nikoho dotknout, ale když jsem chodila prodávat v obchodě, mladí si koupili nejvýš kuřecí prsa, zato zasloužilé hospodyně maso pro širokou rodinu.

grinning smiley Manco, to bude asi tím, že důchodci myslí na tu širší rodinu.A taky na peněženku. Co se týče kuřecích prsou máš pravdu. A to ještě dost často vidím a to fakt nepochopím, že si kupují i ta prsa krájená na nudličky. Že někteří, spíš některé, špatně krájí jiné maso, budiž ale kuřecí prsa? Maso je vyteklé a navíc čím větší plocha pokrájeného maso, nejhorší je mleté maso, tím větší kontaminace bakteriemi. Navíc, ale to je moje osobní preference, jsou prsa na kuřeti to nejméně chutné maso. Řízky už z toho nechce ani omladina. Buď vykoštěná stehna anebo se teď ujalo jako hit řízek z horní části stehna obalený s jednou malou kůstkou, která tam je.Má to úplně jinou chuť.

Dneska jsem vařila koprovku. Napůl s hovězím, kdo chtěl i vejce. Ba dokonce byl luxus výběru přílohy. grinning smiley Knedlíky i brambory.


Vytisknuto z www.week.cz dne 21.09.2024 03:03
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-dnes-varite-2/read.php?1,865573,1631410#msg-1631410