Re: Co dnes vaříte? (2)

Autor: babkaela, Datum: 14.01.2024 21:03

TAKu, manželka je šikovná, na rukou bys ji měl nosit love smiley . Udělat dobré hovězí je pro mne vyšší dívčí, i když taky ho umím, ale maso musí mít tu správnou kvalitu, občas není.

Cancourku, proč se stydíš ? Nechápu, uvařit dobrý guláš je taky dost práce a ještě knedlík, to u nás ne - chleba, dědek rohlík, Tonda těstoviny. U nás byl v pátek bramborový guláš ( s jakýmsi točeňákem z Globusu na kostičky nakrájeným), nikoho to nepohoršilo, všichni ho mají rádi ... za čtřičtvrtě hodiny uvařeno.

Mančo, nejen důchodci nakupují na kila, když je vidět, že je trochu kvalita za dobrou cenu nakoupí i můj syn (46 let) "hroudu" masa.Jednou za tři týdny jezdí nakupovat maso (říká se tomu trubky) pro naše psí holky a kočky a teď i štěňata - cca 20 km od nás, přímo k jatkám, mají podnikovou prodejnu pro zvířata a asi 10 m od ní pro lidi - 40 kg pro zvířata - a co mám koupit pro nás? - kousek jater vepřivých stačí - obyčejně doveze cca 2,5 kg "ořezů" hovězích nebo vepřových - líbily se mi - mám na několikero obědú - jen mrazáky nejsou nafukovací.

Před vánoci tam musel jet pro zvířata pro maso prostřední syn (nejstarší byl po operaci nepochůdný), toho, naštěstí, nenapadlo jít nakoouknout do prodejny pro lidi.


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 00:36
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-dnes-varite-2/read.php?1,865573,1631404#msg-1631404