Spike, ty utěrky nás nenapadly. A asi by to ve velkém množství najednou bylo neproveditelné.Stará škola kuchařek prostě knedlík bez vody odmítala. Já nejsem milovník ale abych pravdu řekla, třeba mně a dceři chybí na těch konvektomatových ten jakoby trošku sliz na povrchu. Ve špitále jsme i knedlíky prodávali a jsou asi lidé, kteří to nějak rozlišují, protože se ptali proč je máme trochu jiný než ty kupovaný. Ale myslím, že vzhledem k jednoduchosti nová generace přejde na konvektomaty zcela. Je to skutečně velká úspora a šikovná věc. Co se týče řízků, souhlas. Vyrobit v tom nejdou. Ani v těch nejdražších modelech se spoustou vychytávek. Ale na dodělání karbanátku atd je to k nezaplacení. Šikovný je i na diety, které nemůžou smažené. Dají se v tom udělat docela dobré neobalené mleté produkty. Je to pro strávníky zpestření.