Regino, do knedlíku vařených v páře v konvektomatu jsem dávala trošku víc droždí a hotové jsem balila do mokrých utěrek. Potom byly dobré a měkké jako z vody.
Já jsem si na ten kovektomat rychle zvykla a dělala jsem v něm snad všechno, bylo to pohodlné vaření. Jen tedy např. řízky, které nám tam doporučovali dělat (že stačí je jen lehce stříknout olejem a upéct vlastně nasucho), jsem dělala klasicky v oleji ve friťáku nebo na pánvičce. Jinak jsem tam dávala péct maso, omáčky, které jsem nejdřív nachystala na sporáku a potom je tam dala dodělat, ovocné knedlíky, karbanátky či holandské řízky - ty jsem nejdřív opekla na oleji na pánvi a potom jsem je tam dala dopéct, aby byly propečené celé a už se nepálily na oleji, pekla jsem tam vánočky, lité buchty ap.... super vynález a pomocník.