Re: Tipy a fígle do kuchyně

Autor: babkaela, Datum: 28.09.2021 22:00

Irčo, nemáchám pečící papír ve vodě, nemuchlám v ruce, ale mnoho let dělám .... cvrknout na plech trochu vody, tak nějak (já jsem už asi opravdu dement, nenapadá mně správné slovo) plech obrátit (ne vzhůru nohama), prostě aby trošky vody se rozlila po polechu, navlhčila celý a potom na to dám suchý pečící papí, krásně přilne, vytvaruje se ... je pravda, že na povidla jsem nezkoušela, peču bez papíru. Letos nepeču, mám staré zásoby ... Na rozdání jsem dělala jen 3 sušky 6ti patrových křížal, marmelád hafo ....


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 02:53
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-tipy-a-figle-do-kuchyne/read.php?1,993,1592169#msg-1592169