Re: Tipy a fígle do kuchyně

Autor: babkaela, Datum: 27.09.2021 14:54

Ivčo, díky za info, i když ne zrovna thumbs down (bojím se napsat pozitivní) ... myslím na tebe celý weekend (ne, že bych neměla na co myslet a co dělat, ale já už to mám tak nějak nastavené ...) .... višňák by zabrat mohl ... potom mne napadl ještě obklad buď z řepíku a nebo pro změnu z jílu (slín, zemina, prostě žlutá jílovice - řeší se podobné "nepohodlí" u koní, občas) ... nebo starý, profláknutý, už Haškovým Švejkem, dnes už se dělají sofistikovanější i s konopím, "opodeldok" .... není ve tvém prstu (do prkna je prstu nebo prstě confused smiley ) náááááááááhodou nějaký revmatologický problém ? nebo štípnutí muchničkou - ono moc znát není, někdy ani nesvědí, kamarádce přivodilo "růži" na noze, kamarád druhý téměř sloní noha u kotníky - samože ATB.

Já takhle kdysi (kurňa, už si jako Švejk připadám, jenže opravdu jsem délepamatující) si přivodila víc než sloní nohu - štíplo cosi, já s Randapovým postřikem nešla pozpátku, ale dopředu, s obnaženými kotníky - do rána otok maxi - hody, starostovic žena musí být čupr, obsluhovat, obskakovat, tancovat - fofr pohotovost - do pár hodin zabral takový ten tekutý pudr, který se dává na neštovice ..... kdybych nezažila, nevěřila bych.


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 21:57
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-tipy-a-figle-do-kuchyne/read.php?1,993,1592070#msg-1592070