Re: Tipy a fígle do kuchyně

Autor: babkaela, Datum: 23.09.2021 21:29

Dohrabala jsem se až teď k PC - Ivčo, Ichtiol určo nenenene -ten je tak dobrý na různé abscesy, nikoliv na otok - strouhané brambory odzkoušené nemám, s tvarohem dobrá zkušenost - tvaroh, hadra, zamotat - radí všichni ledovat, nedávám (jsem mimoň, léčím teplem) ... skorosnacha má takhle oteklý prst už snad 10 dnů, vyzkoušela vše, nakonec usoudila - jak přišlo, odejde, radila jsem jí přecvaknout snubní prsten, nechce ... vyplela kus zahrady, vaří, pere (no, jak by řekl můj chlap - pere pračka), jezdí a venčí koně ... prst neexplodoval, ale také nesplaskl, u dr. nebyla ....


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 18:29
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-tipy-a-figle-do-kuchyne/read.php?1,993,1591913#msg-1591913