Re: Tipy a fígle do kuchyně

Autor: SPIKE, Datum: 19.12.2020 22:33



regina.mocova@gmail.com napsal(a):

Jajo, konvekťáky jsou výborná věc. V práci by bez nich už asi těžko uvařili. Ale všichni tvrdíme a to máme konvekťáky s dobrými vyvíječi páry, že houskový knedlík z vody nemá konkurenci. V konvekťáku krásně vyběhnou ale jsou takový jakoby sušší.Takže je poctivě vaříme v kotlích. Bramborové ne, to je jiná.

Ten skládací cedník je pěkná vychytávka. Dneska jsem v Lidlu viděla skládací krabičky.

Knedlíky z konvekťáku jsem po uvaření přikrývala namočenými utěrkami, aby neměli oschlou "kůrku". Byly super. Taky jsem dávala víc droždí, než jsem byla do té doby zvyklá.

Pořád jsem si říkala, že do své nové kuchyně si pořídím svůj domácí konvekťák, ale bohužel mám tak malou, že by se nevešel.

Ale v hospodě to byl super pomocník. dělala jsem v něm všechno - štrúdl, knedlíky všech druhů, pečené maso a zároveň se tam něco dusilo...


Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 15:34
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-tipy-a-figle-do-kuchyne/read.php?1,993,1574939#msg-1574939