Na 1 plech potřebujete: 250 g dýně hokkaidó, 500 g polotučného tvarohu, 4 vejce, 100 g strouhaného kokosu, 100 g mletých ořechů, 50 g medu, šťávu z půlky citronu, 1 lžičku jedlé sody, sůl
Postup: Nejdříve si připravte těsto. Dýni hokkaidó omyjte a odstraňte měkkou dužinu se semínky. Dýni neloupejte. Odvažte si 250 g, nakrájejte na kostky a rozmixujte se 4 vejci a 250 g tvarohu. Ke konci mixování přidejte šťávu z půlky citronu, lžičku jedlé sody a špetku soli. Těsto vylejte na pečicí papír na plech a dejte do trouby péct při 180 stupních na 25 minut.
Mezitím si připravte náplň. Rozmixujte kokos, vysypte ho do misky a v mixéru ještě rozmixujte 250 g tvarohu s medem. Přidejte ke kokosu a promíchejte. Hotovou roládu potřete náplní, posypejte ořechami.Roládu smotejte a můžete hned krájet.