Re: Spojená kuchařka weekovská

Autor: drahus, Datum: 23.08.2017 11:50

Kdo nemá rád králíka, začne ;)

Králík na tymiánu

1 naporcovaný králík

Marináda:

2 dcl vody

2 dcl oleje

lžička pepře

lžička mleté papriky

5 stroužků česneku

2 velké cibule

1 lžíce plnotučné hořčice

3 lžíce kečupu

špetka chilli

lžička tymiánu

sůl dle chuti

Všechny přísady na marinádu smíchame, a králíka do ní naložíme přes noc.

Druhý den králíka pečeme i s marinádou. Popřípadě marinádou pak podléváme.

Pečeme tak 2 hodiny, aby byl králík krásně měkoučký. Podáváme s brambory, může být i rýže.


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 12:07
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-spojena-kucharka-weekovska/read.php?1,718785,1459087#msg-1459087