Re: Spojená pekařka weekovská

Autor: Majka, Datum: 27.10.2016 18:11

Pařížský krém

 

Hledala jsem, jak jednoduše připravit pařížský krém a všude na mě kokal návod, že je třeba to vařit a pak chladit a čekat dodruhého dne...

Podělím se s naprosto jednoduchým a rychlým receptem, co jsem právě teď dělala a funguje to skvěle.

 

500 ml šlehačky (já použila 33% v krabičce z tesca)

70 g pískového cukru

40 g dobrého kakaa

 

Kakao jsem smíchala z cukrem, nasypala do šlehačky a šlehala na nizký stupeň, dokud to celé úplně nezhoustlo. Kupodivu se kakao rozpustilo a je to mňam. Žádné sraní a výsledek famózní.


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 00:15
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-spojena-pekarka-weekovska/read.php?1,719067,1407848#msg-1407848