Re: Používáte remosku?

Autor: tak63, Datum: 26.04.2016 21:40

Milé dámy, nebudu Vám klafat do vaření, protože doma uvařím pouze kafe, čaj, švej ču žu a bramborák, ten ovšem dělám luxusní. I babičkatchýně prohlásila, že lepší nejedla.

Zpět k remosce. Tu jsme využívali dlouhá léta, kuře, farancouzáky (myšleno francouzké brambory), ... .

Tak, remoska výborná, ale nezaměnit s pečící pánví ! Když remoska dosloužila, tak jsme si pořídili právě pečící pánev a jsou to vyhozené peníze . Remoska topí horem a hliníková mísa rozvede teplo i dolu. Pečící pánev topí pouze ze spodu a vše se připálí. Není k použítí, max. na nějaké palačinky a podobně. Nyní odpočívá ve sklepě.

Dostal jsem hlad - jdu zkontrolovat ledničku stydlin smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 09:38
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pouzivate-remosku/read.php?1,19768,1371647#msg-1371647