Re: Používáte remosku?

Autor: Alenka, Datum: 26.04.2016 14:19

Helenko, v remosce se upeče dobré maso, není vysušené. Regulaci teploty nemá žádná, alespoń ty kulaté. Nyní jsem viděla něco podobného jako remoska a je hranatá. I cenově je stejná, tedy neúměrně drahá. S její trvanlivostí je to taky složité. Já jsem měla jednu snad 20 let a když odešla, zakoupila jsem novou a ta odešla za 3 roky. Další už jsem nekupovala, ale pořídila jem si v Lidlu malou troubu, stála tisíc Kč, má grill a minutku a jsem s ní spokojená. Tím tě nechci od remosky zrazovat. Když se povede, slouží dobře, ale poznej, která je dobrá a která ne. eye popping smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 07.05.2024 18:12
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pouzivate-remosku/read.php?1,19768,1371497#msg-1371497