Re: Spojená kuchařka weekovská - džemy, čatný, kečupy ap.

Autor: SPIKE, Datum: 27.08.2015 10:35

KEČUP

autor Kuchařka ze Svatojánu


Do velkého hrnce na pečení nakrájíme

rajčata

mrkev

cibule

česnek

dýni hokkaidó

jablka

rajčata (samozřejmě musí převažovat)

Osolíme, přidáme svazek bazalky, cukr a bylinný vinný ocet. Od každého trošku, budeme definitivně dochucovat až nakonec. Hrnec přiklopíme a pečeme na 180 stupňů čtyři hodiny, první dvě s poklicí a druhé dvě bez ní. Rozmixujeme a dochutíme cukrem, solí nebo octem, podle toho, jak nám to chutná. Zavařovací sklenice vypláchneme vroucí vodou, naplníme kečupem a sterilujeme při 80 stupních 20 minut.

 

Galerie:
10444680_772376782813533_5091281714977590134_n.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 20:01
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-spojena-kucharka-weekovska-dzemy-catny-kecupy-ap/read.php?1,1319712,1319723#msg-1319723