Re: Pečete domácí chléb?

Autor: Hanule, Datum: 02.04.2015 09:58

Elenko, vůbec mi nedošlo, že jsem mohla zahrnout do dotazu i tebe! No vidíš, tak děkuji. Pokud máš lehce k dispozici přímý nákup kvalitního kvasového chleba, který vám chutná, tak to je logické, že nemáš ambice si občas něco trochu poživatelnějšího upéct, při svém celkovém vytížení.

 

Pětková Heli, tak ráda tě vidím.

 

Ivi, něčím ostrým, když nemáš takový nůž, sáhni po klasické žiletce. Pokud ji chceš mít na násadě, pokužij takové to dřevěné míchátko na kafe, jestli máš někde zdroj. podstatné je to těsto nerozpižlat, ale v rámci možností jasný, čistý řez - švih. Prostě NE pohyb pily.

V optimálním stádiu nakynutí "tak akorát" (haha), bezprostředně před vražením do trouby.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 00:39
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pecete-domaci-chleb/read.php?1,1104,1273525#msg-1273525