Re: Tipy a fígle do kuchyně

Autor: samanka, Datum: 03.01.2015 20:06

Kaaj - thumbs down thumbs down thumbs down

Dnes jsem dělala brknedlíky z brambor, co jsem uvařila včera ve šlupce a v pohodě.

Ale jindy je to děs eye rolling smiley eye rolling smiley eye rolling smiley. Většinou se mi to stává u velkých brambor, tak jsem si myslela, jestli třeba nejsou přehnojené, nebo jestli je mám třeba nedovařené confused smiley confused smiley confused smiley (ale krájím je na malé kousky). Když mi zbyly, dělávala jsem placky, nebo opečené na pánvi. S kaší doma rozhodně nepochodím. Tu kluci neé. Pouze pokud je teda nechci zrovna otrávit eye rolling smiley eye rolling smiley eye rolling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 14:26
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-tipy-a-figle-do-kuchyne/read.php?1,993,1243975#msg-1243975