Re: Fondue

Autor: Anavi, Datum: 23.09.2008 18:11

Na tuhle dobrotu jezdíme k bráchovi, jen na mě je to takový "hladový", prostě moc pomalý :). Celej večer jím a stejně mám hlad :D. A víc jak kterékoli maso miluju na kostičky nakrájenou cihlu, která se napíchne a nechá se napůl "roztát". Ale musí se to pekelně hlídat, jinak se vám to rozpustí celý :).

 

Omáčky k tomu švagrová vyrábí výborné a naprosto jednoduché. Udělá řidší tvaroh a do toho už jen přidává přísady: česnek, křen, hořčici a sladkou mletou papriku nebo nějakou směs koření, hodně zajímavé kombinace to leckdy jsou, ale je to fakt mooooc dobrý!!! Jen je blbý, že ona všechno dělá dle momentální fantazie, takže když ji teďka oslovím, tak nebude absolutně tušit, jakouže dobrou omáčku to "poptávám" :).


Vytisknuto z www.week.cz dne 18.05.2024 18:00
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-fondue/read.php?1,121950,122691#msg-122691