Re: Pečete domácí chléb?

Autor: Hanule, Datum: 09.02.2014 17:12

Že příslušný kousek popraská, někdy člověk tuší s jistotou už při práci s těstem, je to nejen neoptimální délkou kynutí, ale i tím odfláklejším splácáním a dalšími notorickými již faktory, složením, soudržností a tak dál... Cheche, zas i můj případ, leč byla jsem tak líná a laxní. Každopádně už delší čas koketuji s myšlenkou si na bochník trošku začárat, tak si říkám, konečně začnu. Po upečení jsem kousek sežrala, takže fotku docela celého nemám.

Se slunečnicí, jak tuhle Věrka. smiling smiley

 

Galerie:
p2096831.jpg 6850 zjizveny.jpg anno.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 03:37
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pecete-domaci-chleb/read.php?1,1104,1105909#msg-1105909