Re: Tipy a fígle do kuchyně

Autor: Kveta, Datum: 26.01.2014 15:41



Rejpal napsal(a):

Chtel jsem se neco zeptat mistnich odborniku na vareni please smiley

 

Kanadani se me ptaji jakou mouku pouzit na knedliky. Je lepsi polohruba anebo hruba?

Necetl jsem cele forum a tak nevim, jestli se tady o tom uz nepsalo confused smiley

 

Rudo, asi s křížem po funuse, ale s moukou na knedlíky je na vašem světadíle trochu problém, páč se u vás prodává převážně jen hladká, že ?

 

Potřebná se kupovala buď v českých obchodech ( příp. u Poláků ), nebo snad se dá sehnat na hrubo mletá Wondra.

Tchy ( to je výborná kuchařka ) z ní knedlíky vždycky spáchala, nestěžovala si.Chicht, pak ještě měla problém, kdyby chtěla do nich přidat housku - páč máte pečivo nasládlé, že.


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 13:01
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-tipy-a-figle-do-kuchyne/read.php?1,993,1098283#msg-1098283