Re: Tipy a fígle do kuchyně

Autor: samanka, Datum: 26.01.2014 14:14

moc se mi líbí vaše rady, thumbs down thumbs down thumbs down tak přidám taky něco -

aby buchty nebyly s dírou, přisypu do tvarohu navíc trochu dětský krupičky. cca pol.lžíci na krabičku tvarohu Na chuti se to nijak nepozná a tvaroh zůstane nadýchaný a nesmrskne se

krupicovou kaši nebo pudink vařím tak, že do rendlíku nejprve dám vařit trochu vody - max do výšky 1cm, teprve když začne voda vřít, přidám mléko, a ostatní. Nestihnou se udělat takový ty krupičky u dna, které se okamžitě začínají připalovat


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 11:10
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-tipy-a-figle-do-kuchyne/read.php?1,993,1098264#msg-1098264