Re: Pečený čaj

Autor: 555, Datum: 28.08.2013 22:27

Dopečeno, naplněno, kuchyň sklizená, trouba vydrbaná (přece jen trochu uteklo).

Ivčo, měla jsem ho v troubě asi 35 - 40 min, ale je fakt, že jsem měla vyšší teplotu. Rum jsem tam nalila asi v půlce pečení.

Čaj vypadá móóóc pěkně a je i velice chutný. Ta kyselina citronová v tom vůbec není cítit. Nevím, kolik jí ve skutečnosti bylo - prostě jsem dosypala zbytek pytlíku a odhadovala jsem to na vrchovatou lžíci.

Od muže mám jedničku s hvězdičkou. Pro mě je tedy dost sladký a je možné, že ho víc budu využívat do jogurtu nebo zakysanky. A nebo jako čaj, když mě bude honit sladká mlsná grinning smiley .

Je krásně tmavý díky ostružinám a krásně voní po skořici (dala jsem celou-nemletou a 7 hřebíčků). Příště až ho budu dělat, určitě dám míň cukru. Měla jsem asi 2,10 kg ovoce a dala jsem 1,10 kg cukru.

Ve skleničce ho vyfotím zítra.

Děkuji za spolupráci.

 

Galerie:
p1030466.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 03:34
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-peceny-caj/read.php?1,2767,1030724#msg-1030724