Dopečeno, naplněno, kuchyň sklizená, trouba vydrbaná (přece jen trochu uteklo).
Ivčo, měla jsem ho v troubě asi 35 - 40 min, ale je fakt, že jsem měla vyšší teplotu. Rum jsem tam nalila asi v půlce pečení.
Čaj vypadá móóóc pěkně a je i velice chutný. Ta kyselina citronová v tom vůbec není cítit. Nevím, kolik jí ve skutečnosti bylo - prostě jsem dosypala zbytek pytlíku a odhadovala jsem to na vrchovatou lžíci.
Od muže mám jedničku s hvězdičkou. Pro mě je tedy dost sladký a je možné, že ho víc budu využívat do jogurtu nebo zakysanky. A nebo jako čaj, když mě bude honit sladká mlsná .
Je krásně tmavý díky ostružinám a krásně voní po skořici (dala jsem celou-nemletou a 7 hřebíčků). Příště až ho budu dělat, určitě dám míň cukru. Měla jsem asi 2,10 kg ovoce a dala jsem 1,10 kg cukru.
Ve skleničce ho vyfotím zítra.
Děkuji za spolupráci.