Re: Pečený čaj

Autor: Anavi, Datum: 02.08.2013 09:32

Vyzkoušela jsem recept od kámošky. Je hodně podobný tomu od jaji, jenom:

 

méně cukru: pouze 1 kg na 2 kg ovoce

více rumu winking smiley . na 2 kg ovoce celých 250 ml a ještě potom do každé skleničky navrch jedna kávová lžička rumu navíc! mls smiley

více hřebíčku: 7 ks (a má se předem namočit a "vymáchat" - nevím proč)

a na celé množství ovoce 1 lžička kyseliny citronové, to jsem ale nedala, neměla jsem.

 

Dělala jsem z jablek, švestek, hroznového vína a ostružin, je to krásně tmavé a moooc dobré! thumbs down mls smiley

**

Teď mi byla doporučena ještě jiná NOVINKA: přidat tam limetku.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 11:41
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-peceny-caj/read.php?1,2767,1019738#msg-1019738