Re: Velikonoční pokrmy

Autor: SPIKE, Datum: 31.03.2024 10:09

Beránek je z těsta na bublaninu (i s višněmi uvnitř), upekl se dobře, ale těsta bylo málo, tak špatně stál (zezadu se opíral o lis na česnek grinning smiley).

Nádivku mám ráda vypečenou a uvnitř nadýchanou. Takovou tu těžkou a uvnitř mazlavou bych asi nepozřela.

Upekla jsem slané koláče. Na FCB se na ně objevil recept, ale špatně jsem si ho uložila a už nenašla, byl z toho tedy intuitivní pokus.

(Kynuté těsto plněné strouhanou mozarellou, navrch podušený špenát, kopřivy, pórek, medvědí česnek, cibule, uzené tofu a posypané strouhaným eidamem)

 

Galerie:
434737499_394549443341623_7053356848988649265_n.jpg 434730052_395219149941319_3338113736586870257_n (1).jpg 434731977_395219169941317_7720305789911989715_n.jpg 434737459_395290013267566_7687820991374975433_n.jpg 434743177_394154133381154_4065733647347213491_n.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 16.05.2024 15:56
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-velikonocni-pokrmy/read.php?1,9831,1634361#msg-1634361